Wandelen & Fietsen

Galder en Strijbeek worden omringd door prachtige natuurgebieden als Goudberg, Strijbeekseheide, het Markdal en het Mastbos. Daarnaast behoren Galder en Strijbeek tot de grensregio grenzend aan Meersel Dreef en het Belgische bosgebied de Elsakker.

Diverse wandel- en fietsroutes doorkruisen het gebied waarin u kennis kunt maken met de unieke kenmerken van deze regio. Zowel korte als lange wandelroutes zijn opgenomen op deze site waarbij u kunt doorlinken naar de betreffende website en u uitgebreide informatie kunt vinden over de route.

We wensen u veel wandel en fietsplezier !!!

Rondrit naar de oorsprong van de Mark! 

Een fietstocht naar de bron van de Mark. Een uitgebreide beschrijving van markante plaatsen langs de mark vanuit Galder naar haar oorsprong, een landweggetje dat Marckstraat wordt genoemd. Een laagte in het veld markeert de plek waar wat kleine poelen te vinden zijn: de Bron!  Bekijk de gehele fietsroute....

wandelen, fietsen, MTB en ruiterpaden in het Markdal

12-1-2016|| Vereniging Markdal is volop bezig om in afstemming met betrokken partijen (waaronder de dorpsraad) zich te oriĆ«nteren op mogelijkheden voor wandelen, fietsen, MTB en ruiterpaden in het toekomstige Markdal. Lees meer...

Wat is er te doen in Galder-Strijbeek?

Organiseert uw vereniging een activiteit voor iedereen? Zet ze dan zelf in de agenda van Galder-Strijbeek.

Maak ook gebruik van de Galder-Strijbeek pagina op onsalphenchaam.nl, voor berichten, prikbordadvertenties en nieuw: "hulp gevraagd"

Heeft u iets te melden?

Hebt u informatie, die interessant is voor Galder-Strijbeek. Laat het ons weten, dan plaatsen we dat op onze website. 

Stuur ons een e-mail