Reis senioren KBO Galder Strijbeek 18-9-2019

De KBO organiseert een reis per bus op 18 september. Er is voor iedereen wat wils. Zo gaan we naar een Kamelenboerderij in Berlicum en varen op de Binnen Dieze in Den Bosch. De eigen bijdrage is  € 55 voor leden. Maar ook niet-leden worden van harte uitgenodigd mee te gaan;  de eigen bijdrage is dan slechts € 5 meer. Opgave voor 25 augustus. Lees meer en zie inschrijfformulier.

Welkom op de pagina van de KBO Galder-Strijbeek Minimaliseren

U hebt deze pagina aangeklikt, wij vinden het fijn dat u meer van ons wil weten.

De in KBO staat voor Katholiek; dit is van oudsher zo genoemd. Nu in deze tijd is geloof binnen de vereniging niet meer zo van belang. Alle gezindten zijn bij ons welkom. 

De staat ook voor krachtig, want dat zijn wij. We zijn krachtig in het sociale element van onze gemeenschap, voor zowel onze leden en senioren als voor de rest van de gemeenschap. Er mag een beroep op ons worden gedaan en als het kan, dan zijn wij er met onze vrijwilligers.

De en de staan voor: bond van ouderen.

Onze afdeling is onderdeel van KBO Brabant. Deze geeft ons ondersteuning waar nodig en behartigt onze belangen zoals in politiek Den Haag. Wil u meer weten hierover, kijk dan op de website KBO Brabant.

Door de activiteiten zorgen wij ervoor dat u niet achter de geraniums hoeft te blijven zitten. Wat hebben wij te bieden als vereniging:

 1. er wordt gesport onder begeleiding van een sportcoach 
 2. hersengymnastiek met rikken
 3. jeu de boules in de buitenlucht en is het weer niet goed, dan doen we koersbal
 4. elke maand een fietstocht (in alle jaargetijden gaat deze door behalve wanneer het weer erg slecht is)
 5. creatief bezig zijn met papier, verf, wol, plakken knippen enz.
 6. een koor dat evergreens ten gehore brengt onder begeleiding van accordeon
 7. nordic walking
 8. tuin onderhoud bij de kapel
 9. elke maand een activiteit, wat heel divers kan zijn zoals bv. de Nieuwjaar borrel, midgetgolf, carnaval, bezoek museum enz.
 10. elke maand ontvangt u een nieuwsbrief van ons en het blad ONS van KBO Brabant

Verder geven wij workshops om te leren omgaan met tablet/ipad en hoe we online iets kunnen regelen. De kosten hiervoor zijn echt minimaal. Ook helpen wij u als u problemen hebt met b.v. formulieren in te vullen. Is het digitale verkeer voor u nog een onbekende weg? Wij kunnen u ondersteunen.

Het lidmaatschap is €20,- per jaar. Bent u 55 plus, dan kan deze prijs vast geen belemmering zijn om u aan te sluiten bij onze vereniging. Vergeet niet: zonder verenigingsleven kan onze gemeenschap Galder-Strijbeek niet leefbaar blijven. En in de toekomst zullen we toch steeds meer voor elkaar moeten gaan zorgen. Bent u lid van onze vereniging, dan zal de drempel niet zo hoog zijn om toch eens iets te ondernemen of om iets te betekenen voor elkaar.

Wil u meer informatie mail naar secretariaat: marjes@van-etten.eu of bel 0622820075

Om u te overtuigen dat wij krachtig midden in de maatschappij en het leven staan, ontmoeten wij u graag vrijblijvend bij onze activiteiten, zodat u de sfeer en intentie van onze vereniging kunt voelen 

Kermis 28, 29, 30 juni en bezoek 22 juni 2019 Maximaliseren
KBO jaarvergadering 2019 Maximaliseren
Workshop Maximaliseren
KBO links

Activiteiten KBO 2018 Maximaliseren
Activiteiten KBO 2017 Maximaliseren
Contactgegevens KBO

 • Jeanne Maas,  076-5612638, Jeanneenkees@casema.nl
 • Marjes van Etten, 0622820075, marjes@van-etten.eu
 • Corry Amiabel, 0640430020, Galder@live.nl
Activiiteiten KBO

Kerst
High Tea
Iedere week: jeu de boules
Iedere maand fietsen
Thuis   |   Servicepunt   |   Galder-Strijbeek   |   Ondernemend   |   Natuur & Recreatie   |   Jeugd   |   Senioren   |   Dorpsraad