Servicepunt

Gemeente Alphen Chaam

Buurtpreventie

Bibliotheek boek zoeken

Afvalkalender

Weekmarkt Galder: 's woensdags 14:00 - 17:45 uur

Iedere woensdag van 14:00 - 17:45 uur staat er een weekmarkt in Galder, bij de oude school: kruising Sint-Jacobsstraat, Galderseweg en Ballemanseweg. Er staan: vishandel J&M Van de Geest (Spakenburg), aardappelen/groente/fruit Van Solinge en biologische horeca slager (Breda)Zie de facebookpagina. 

Dienstregeling openbaar vervoer

Dienstregeling Openbaar vervoer: binnen 20 minuten met de bus naar Breda met lijn 6 van Arriva. 

Lees meer...  

Na 9 jan. 2022 rijdt er op zaterdag en na 19:00 uur geen bus meer.

Opstapbus ABC

Er is een opstapbus voor de gemeenten Alphen-Chaam en Baarle-Nassau (ABC). Deze is toegankelijk voor iedereen van 55+ en minder validen van alle leeftijden. Men wordt thuis opgehaald en naar de afgesproken plaats gebracht. Bel 06-53303575 of mail info@opstapbusabc.nl    Zie hier de website.

Aanmelden voor bibliotheek

Er is in de gemeente Alphen-Chaam een bibliotheek op Gilzeweg 12 te Chaam.

Het lidmaatschap van de bibliotheek Alphen-Chaam is gratis.

Zie website bibliotheek.

Gratis Boeken lenen uit de 'dorpsboekenkast'

De dorpsboekenkast bestaat uit overtollige boeken ingeleverd door mensen uit Galder en Strijbeek. U kunt ze gratis en voor niets meenemen om thuis te lezen. Kom eens een kijkje nemen in de huiskamert van de Leeuwerik.

Afvalkalender Alphen-Chaam

Thebe

Ledenvereniging Thebe Extra is altijd dichtbij. De vele diensten en producten (mét kortingen), de spreekuren van de ledenconsulenten (ook voor langer thuis wonen), de lokale initiatieven waarmee wij samenwerken, evenementen en voorlichtingen: er is altijd wel iets bij u in de buurt te vinden. Het lidmaatschap kost slechts € 16 per jaar.

Voetbalvereniging Gesta