Vernieuwde website en uitstraling Galder-Strijbeek

08-08-2013 || Misschien is het u al opgevallen, de website van en voor Galder-Strijbeek is op een aantal punten  veranderd. Om de website een heel nieuw uiterlijk en uitstraling te geven gaan we de website de komende weken grondig verbouwen.

We willen alles wat overzichtelijker maken zodat u snel de informatie kunt vinden die u nodig hebt. Tegelijk willen we een herkenbare website, die de identiteit van Galder en Strijbeek  versterkt en om daarbij ook buiten de website gebruik te  maken van dezelfde thema’s.  We zullen de website gaan inrichten aan de hand van 5 typische eigenschappen van Galder en Strijbeek:  Kindvriendelijk, Natuur rust & recreatie, Centrale ligging, Gemoedelijk en Ondernemend.

De werkgroep Wonen van de dorpsraad is het afgelopen jaar bezig geweest om te onderzoeken wat nou de identiteit van Galder en Strijbeek is. Ruim 25 inwoners, veelal willekeurig gekozen, hebben we gesproken en gevraagd waarom ze hier zijn komen wonen of nooit weggegaan zijn. Vanuit deze gesprekken hebben we een 5-tal sterke eigenschappen ontdekt waarin velen zicht hopelijk zullen herkennen en waarmee we ons als Galder-Strijbeek onderscheiden van andere plaatsen in Nederland. Met het uitdragen van deze eigenschappen op allerlei manieren hopen we in de toekomst onze identiteit te versterken en een leefbare gemeenschap te behouden.

Op de website komen deze eigenschappen naar voren in de foto’s die boven elke pagina gaan verschijnen en ook in de knoppen die verwijzen naar de thema’s waaraan de website wordt opgehangen. Dit zijn NieuwsGalder-StrijbeekOndernemendNatuur & RecreatieJeugd en Dorpsraad. Een aantal van deze thema’s spreken voor zich en waren ook al aanwezig op de oude website. Nu zowel de redactie als de werkgroep Wonen zich gaat toeleggen op het schrijven van stukjes voor de website over alles wat Galder en Strijbeek te bieden heeft, is er de noodzaak om dit mooi en geordend op thema onder te brengen. Dit zult u in de toekomst dan ook merken: een nieuwe overzichtelijke website met een typische Galder-Strijbeek uitstraling!

Opmerkingen, aanbevelingen of reacties zijn altijd welkom om onze website nog verder te verbeteren. 

Wat is er te doen in Galder-Strijbeek?

Organiseert uw vereniging een activiteit voor iedereen? Zet ze dan zelf in de agenda van Galder-Strijbeek.

Maak ook gebruik van de Galder-Strijbeek pagina op onsalphenchaam.nl, voor berichten, prikbordadvertenties en nieuw: "hulp gevraagd"

Heeft u iets te melden?

Hebt u informatie, die interessant is voor Galder-Strijbeek. Laat het ons weten, dan plaatsen we dat op onze website. 

Stuur ons een e-mail