Inschrijving Dorpsquiz 2019

Dorpsquiz Maerkrattenland (strijd voor de) inschrijving

Wellicht heeft u op zondagmiddag de elfde van de elfde verschillende groepen mensen voorbij zien komen racen met fiets of auto, met een zoekende blik turend over uw tuinhekje gehad, of zichzelf in ludieke posities zien fotograferen. Dan bent u getuige geweest van de inschrijfprocedure en tevens eerste ronde van de jaarlijkse Dorpsquiz van het Maerkrattenland. 

De bij de fervente quizspelers welbekende ronde ‘Waar is Jaan?’ is voor de gelegenheid omgekat tot ‘Levend, waar is Jaan’. Via WhatsApp kreeg ieder team foto’s toegestuurd, en moest op Galder, Strijbeek en Meersel-Dreef zoeken naar deze locaties. Bij twijfel kon een hint worden aangevraagd. Wanneer de groep de locatie had gevonden en doorgestuurd kregen ze een nieuwe foto. 

Na een uurtje of twee zwoegen werd het eindsein gegeven en werd er verzameld in het Knooppunt. Onder het genot van een drankje is daar de uitslag gepresenteert. ‘DQV de vuile fluit’ heeft deze eerste ronde gewonnen en zal dus op ‘pole position’ starten bij het vervolg van de dorspquiz. Gezien het enthousiasme is besloten alle aangemelde 34 teams door te laten gaan. 

Ondanks hier en daar wat technische problemen en de weergoden die niet altijd meewerkten, kunnen we spreken van een uiterst geslaagde middag. Tot 8 februari 2019 bij de 9e editie van de Maerkrattenland dorspquiz!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Maerkratten!

Na een warme/hete zomer begint de temperatuur stilletjes te zakken maar begint de quizkoorts juist te stijgen! Vrijdag 8 februari 2019 vindt de Maerkrattenland Dorpsquiz weer plaats in de Leeuwerik.

De winnaar van de vorige editie is al verzekerd van een plaatsje. Voor de overige plaatsen zal echter nog gestreden moeten worden! Wil jij met jouw team  kans maken om bij de 9e dorpsquiz aanwezig te zijn. Registreer je dan nu!

Stuur vóór 4 november een mail naar Jaan (maerkrattenland@gmail.com) waarin je de volgende gegevens vermeld:
Teamnaam
Teamcaptain
GSM-nummer

Zondag 11 november van 14.00 – 17.00 zal de inschrijving plaatsvinden!! Zorg dat je om 14.00u met je team thuis klaar staat met de fiets in de hand. Zet je mobiel netwerk aan en open WhatsApp op je GSM. Dit zal je deze middag niet kunnen missen!

Verdere instructies volgen 11/11 om 14.00u. via WhatsApp!

Alaaf Jaan


Programma carnaval 2018 Maximaliseren
Carnaval 2018 Maximaliseren
Link naar Maerkrattenland

Voor de laatste informatie: zie nieuwspagina van website Maerkrattenland

Thuis   |   Servicepunt   |   Galder-Strijbeek   |   Ondernemend   |   Natuur & Recreatie   |   Jeugd   |   Senioren   |   Dorpsraad